Ακαδημία Αθλητισμού

ξεκινάμε μαζί!

Προγράμματα για όλους

Academy Member: Συμμετοχή σε όλες τις ελεύθερες δράσεις εκγύμνασης. Καθοδήγηση για σωστές διατροφικές συνήθειες. Ατομικό πλάνο ανάπτυξης.


Junior Athlete: Συνδυαστική εκγύμναση αθλητή σε πολλαπλά ατομικά και ομαδικά αθλήματα, όπως Τέννις, Ποδόσφαιρο, Οδήγηση Καρτ, Στίβο, Τάε Κβον Ντο, Κολύμβηση, Ιστιοπλοΐα κ.α. Σταδιακή έμφαση στα προτιμώμενα αθλήματα με βέλτιστη αξιοποίηση του διαθέσιμου εβδομαδιαίου χρόνου προπόνησης. Αξιοποίηση των ταλέντων και των φυσικών πλεονεκτημάτων του αθλητή. Χτίσιμο ισχυρού χαρακτήρα και πολύπλευρης προσωπικότητας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.


Parent & Kid: Παράλληλη εκγύμναση γονιού και παιδιού. Ανάπτυξη κουλτούρας άθλησης και υγιεινής ζωής στην οικογένεια. Ο γονιός λειτουργεί ως πρότυπο για το παιδί και αντίστροφα. Προάγει την ισορροπημένη σχέση γονιού-παιδιού και τη συνολική ευεξία της οικογένειας.
Περιλαμβάνει τα Academy Member και Junior Athlete.

Και για τον αθλητή επιδόσεων

Champions Manager: Βελτιστοποίηση επιδόσεων στο άθλημα επιλογής με εξελιγμένες μεθόδους προπόνησης. Μεσοπρόθεσμος προγραμματισμός για συμμετοχή σε αγώνες. Σχεδιασμός κύκλων προπόνησης με προσαρμογή στους ετήσιους στόχους. Σφαιρική προσέγγιση για πολύπλευρη ανάπτυξη.
Περιλαμβάνει τα Nutrition Master και Sports Psychology Master.


World Athlete: Μεγιστοποίηση επιδόσεων στο άθλημα επιλογής με συστηματοποιημένες μεθόδους και πλήρως υγιεινό τρόπο. Μακροπρόθεσμος προγραμματισμός για συμμετοχή σε διοργανώσεις, εγχώριες και διεθνείς, με ρεαλιστικούς και φιλόδοξους στόχους. Εξειδίκευση προπονητικών πλάνων.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Nutrition Master:  Κατάρτιση και παρακολούθηση εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής, ανάλογα με την ηλικία, τις διατροφικές ανάγκες, τους αθλητικούς στόχους και τις ατομικές προτιμήσεις.


Sports Psychology Master: Καθοδήγηση αθλητή στη λήψη σωστών αποφάσεων και στη σωστή αθλητική συμπεριφορά. Έμφαση στην ισορροπία αθλητικής και κοινωνικής ζωής. Έμφαση στην ισορροπία αθλητικών και ακαδημαϊκών επιδόσεων.


Training Data Master: Συλλογή λεπτομερών δεδομένων της προπόνησης με χρήση τεχνολογικών μέσων. Ανάλυση των δεδομένων για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Εντοπισμός σημείων προς βελτίωση και στοχοθέτηση για τις επόμενες προπονήσεις.


Endurance Master: Πρόγραμμα ανάπτυξης αντοχής για συμμετοχή σε αθλήματα όπως Ημιμαραθώνιος, Μαραθώνιος, Ποδηλασία μεγάλων αποστάσεων, Τρίαθλο.


Strength Master: Πρόγραμμα ανάπτυξης μυϊκής μάζας με συνδυασμό εκγύμνασης και διατροφής. Εύκολες ασκήσεις που μπορούν να εκτελεστούν οπουδήποτε, στο σπίτι, στο πάρκο, χωρίς εξειδικευμένο εξοπλισμό.


Burn Master: Πρόγραμμα απώλειας περιττού βάρους με έμφαση στην άσκηση, τη σωστή διατροφή, και με συμφωνημένους στόχους.